Spring Look #MilanoFashionWeek

Posted on

E primavara! Oficial prima zi de primavara si prima mea zi acasa dupa o luna extrem de agitata. A fost Londra, apoi Milano, iar acum e timpul pentru noi. Vad peste tot flori, facebook-ul este asaltat de urari care mai de care mai pompoase si unii deja au apucat sa isi pozeze martisoarele. Eu nu-mi doresc decat o strada linistita cu o terasa pe colt, un fresh de portocale, el si poate un buchetel mic de ghiocei si asta doar pentru ca mai am nevoie de inca o dovada ca primavara e aici. Ieri am plecat din Milano cu rafale de ploaie si 5-6 grade asa ca am nevoie de soare, mult soare si cele mai comode incaltari. Astazi nici macar nu vreau sa ma machiez, vreau un coc lejer si ochelari de soare. Pentru noi 1 martie inseamna mai mult, inseamna 8 ani de relatie, 8 ani de noi si 8 ani de familie in adevaratul sens al cuvantului si asa cum ne place noua sa spunem, mult mai mult decat pot unii intelege.

Daca e prima zi de primavara atunci trebuie sa fie culoare, nu-i asa? Nu m-am fotografiat pe o strada cu un buchet de flori in mana, nu-mi place previzibilul, asa ca pentru prima zi de primavara am ales o strada din Milano, undeva intre lumina si umbra, exact la fix incat sa simt trecerea asta dintre anotimpuri. Am purtat Nissa, cel mai colorat costum din colectia lor de primavara si sa nu-ti mai spun de mules, asa se numesc sabotii astia fabulosi de la Mineli Boutique, sunt de-a dreptul eye catching.

Spring Look #MilanoFashionWeek4

Spring Look #MilanoFashionWeek2

Spring Look #MilanoFashionWeek

Spring Look #MilanoFashionWeek5

Spring Look #MilanoFashionWeek8 Spring Look #MilanoFashionWeek14Spring Look #MilanoFashionWeek15

Spring Look #MilanoFashionWeek12

Spring Look #MilanoFashionWeek13Spring Look #MilanoFashionWeek10Spring Look #MilanoFashionWeek16maxresdefault

Costum Nissa & accesoriu par: AICI

Geanta Yvy Bags: AICI

Mules Mineli Boutique: AICI 

Ochelari Prada: AICI

Photo – Iuliana Cristina Popescu si Dragos Alexandru

Milano a ramas cumva in inima mea si asta nu datorita celor peste 12 fashion show-uri la care am participat, nu datorita publicatiilor Harpers Bazaar sau Getty Images in care am aparut si nici macar datorita tinutelor ce au fost admirate pe instagram. Milano mi-a ramas in suflet pentru oamenii cu care in fiecare seara am impartit zambete si multa mancare, asa ca abia astept toamna, deja mi-e dor de gasca asta.

Tie iti doresc o primavara frumoasa, plina de lumina si din loc in loc de umbre, nu de alta dar toate au rostul lor. Si nu uita ca nimic nu e atat de greu precum pare!

P.S – iar daca tinuta mea a fost colorata a Manuelei a stralucit, la propriu. O poti vedea aici, pe Let’s talk about fashion!

Primavara frumoasa babes!

0

Spune parerea ta

Comentarii

1 Comments

  1. Milan Fashion week day 4 | Let's talk about fashion says:

    […] Don’t forget to check also Deea’s post for more Fashion Week inspiration: Xcentrica.ro […]

Leave a comment

Your email address will not be published.