Rochia inflorata si palaria din paie

Posted on

Oare sunt singura persoana ce dezvolta obsesii extrem de rapid? Stii tu, o melodie pe care sa o asculti pe repeat zile in sir, o palarie pe care o uiti pe cap, o rochie de care nu te mai dezlipesti sau poate chiar un om, sau mai multi oameni, sau poate un film. Nici macar nu-mi bat capul cu ele, pe cat de usor se instaleaza, la fel de repede dispar, insa sunt cateva ce raman, ce ma marcheaza si pe care le port cu mine zile in sir, le fredonez, le port sau poate cumva ma hranesc cu ele. De ceva vreme am dezvoltat o obsesie pentru rochiile inflorate si pentru melodia August de la The Motans. Cumva s-au potrivit atat de bine, e fix starea de care am nevoie atunci cand port o astfel de rochie, asa ca astazi mi-am purtat parul in doua codite, mi-am cumparat din drum o palarie de paie si am pornit prin padure. Cat de mult ma linisteste locul asta, ba chiar as da orice pentru un petec de pamant aici, pentru doi copaci si un hamac si pentru liniste. Zile de pauza, zile in care sa numar frunzele, sa ascult vantul si sa fiu exact ca un copil. Dar cum sa fac asta cand timpul asta zboara si parca nu-mi ajunge sa fac tot ce imi doresc?!

Sunt atat de multe proiecte frumoase pe care le visez si sa stii ca nici macar o secunda nu ma agit, pentru ca stiu ca ele se vor intampla exact la momentul potrivit, exact ca toate lucrurile din viata mea. Am invatat sa nu mai fortez nimic, sa las lucrurile asa cum sunt ele si asa totul e simplu. E drept ca uneori imi place sa sparg simplitatea asta cu ceva iesit din tipare, poate o curea rock la o rochie boho, why not?! 

FullSizeRender 4 FullSizeRender 10 IMG_0984 IMG_0988 IMG_0987 IMG_0985 IMG_0990FullSizeRender 3FullSizeRender 8 FullSizeRender 9FullSizeRender 14

FullSizeRender 15

maxresdefault

Rochie: Stada Boutique

Botine: Papucei 

Palarie: Meli Melo

Ti-as mai povesti despre tinuta, despre cum este ea construita sau cum de fapt doua stiluri diferite se imbina intr-un boho-rock-chic, insa nu e such a big deal. E vorba despre o rochie superba Stada Boutique, despre cele mai comode incaltari, despre o curea care sa-mi marcheze talia si despre palaria asta pe care am gasit-o azi in Meli Melo. Atat de simplu, toate puse impreuna ma formeaza pe mine si dezvolta o alta obsesie: aceea de a purta fix ce simt si cum simt! Gata cu tiparele, eu vreau sa traiesc!

 

Spune parerea ta

Comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.