Omra all over #MilanoFashionWeek

Posted on

Tocuri si google maps, probabil ca asa ar trebui sa se numeasca acest articol si poate chiar intreaga serie de la MFW. Nu glumesc deloc, dar sunt cele mai folosite accesorii in perioada asta. Fie ca mergem cu taxi, pe jos sau uneori cu metroul google maps este omniprezent pe telefon.

Vineri ne grabeam sa ajungem la Armani pe o vreme atat e gri incat hanoracul meu de la OMRA parea ideal, spun parea pentru ca in partea de jos aveam o pereche de colanti din dantela, dar pe bune daca regret ceva. Imediat ce am ajuns in fata fotografilor tinuta asta a fost tot ce isi doreau, un contrast puternic cu iarba verde si umeda din nefericire pentru picioarele mele, dar am stabilit deja ca sacrificiile astea nu se pun la socoteala. Am defilat, pozat, singura, impreuna cu Landiana, ne-am plimbat de cateva ori si a fost inca o tinuta ce s-a mulat perfect pe stilul meu. Stiu ca nu mai intelegi nimic, acum feminina, mai tarziu hoodie ca peste doua zile sa ma vezi sport, well asa sunt eu, iar cameleon ar fi cuvantul care as dori sa ma descrie mereu.

Dupa Armani am mers acasa pentru a schimba tinuta si nu stiu daca pare previzibil dar dupa all black mi-am dorit ceva stralucitor si am ales tot OMRA. De data aceasta silver all over, o fusta, o jacheta catchy si hanoracul lui baby, il port cu mine mereu, a devenit cumva un talisman norocos. A urmat TOD’s si dupa VERSACE, pacat de lumina slaba de dupa ora 18:00, fotografii de streetstyle stiu ce spun. O intreaga nebunie aici insa regret enorm ca totul se termina atat de repede. Am vazut atat de multe colectii frumoase, am participat la atat de multe fashion show-uri si am incercat sa ma bucur la maxim de tot ce imi ofera acest fenomen. Daca mi-a fost frig, foame sau daca ma dor picioarele?! HELL yes, dar nu o sa renunt niciodata la asta pentru shopping, stat in camera si mers la un singur show si da, fake it till you make it se aplica si aici, trebuie doar sa privesti mai atent!

Omra all over #MilanoFashionWeek4

Omra all over #MilanoFashionWeek Omra all over #MilanoFashionWeek2

Omra all over #MilanoFashionWeek8

Omra all over #MilanoFashionWeek5

Omra all over #MilanoFashionWeek6

Omra all over #MilanoFashionWeek7

Omra all over #MilanoFashionWeek11

maxresdefault

Hanorac si Colanti: OMRA 

Geanta: NISSA

Sandale: Mineli Boutique 

Ochelari&Cercei: Meli Melo

Omra all over #MilanoFashionWeek12 Omra all over #MilanoFashionWeek13 Omra all over #MilanoFashionWeek14 Omra all over #MilanoFashionWeek13 copy

maxresdefault

Costum argintiu: OMRA

Geanta MarcJacobs: HERE

Botine: Bonprix

*Photo – Iuliana Popescu & Alexandru Dragos

Ne citim maine, as vrea sa iti arat putin din tot ce inseamna fashion week, sper doar sa-mi gasesc timp de editat vlogul. Pana atunci astazi avem Dolce Gabbana, Stela Jean, Maurizio Pecoraro, Giada si Calcaterra. Here we go!

O alta perspectiva si alte tinute mega poti gasi la my babe, Manuela Let’s talk about fashion, AICI. 

2

Spune parerea ta

Comentarii

1 Comments

  1. Milan Fashion Week – Day 3 | Let's talk about fashion says:

    […] Don’t forget to check also Deea’s matching outfit for this day too Here: Xcentrica’s Post ♥ […]

Leave a comment

Your email address will not be published.