Hanoracul XXL

Posted on

1 de noiembrie, prima zi din ultima luna de toamna. Cum zboara timpul! Parca ieri eram in masina, in drum spre mare, cu cele mai faine prietene din lume si ascultand cd-ul nostru preferat in mod obsesiv. Realizez acum ca momentele care m-au facut sa zambesc vara asta s-au intamplat alaturi de oameni frumosi si dragi. Sunt norocoasa ca am oameni faini in jurul meu si stiu ca de fapt asta e cu adevarat important. Viata nu se rezuma doar la voi doi, doar la tine, doar la munca, doar la programul ala ce ti s-a intiparit in minte si in respiratie. Nu se rezuma la a face ce trebuie si cum trebuie, nu se rezuma la acasa, munca si somn, sau cel putin imi doresc din suflet sa nu iti fie asa. Zboara zilele, trec anotimpuri, trec ani si ne trezim intr-o viata pe care nu o cunoastem, ne trezim adultii de care cand eram mici ne temeam, ca doar ne temeam de ce trebuie si de reguli. Nu spun nici o secunda sa fii rebela, nu e despre asta. E despre a putea fi tu in continuare, despre ce te face fericita si despre puterea de a rezista acum, pentru a fi bine maine. Nu-mi plac regulile, rigorile si cumva ideea ca ceva trebuie sa fie ASA, ca sa fie bine. Nu, nu cred in fericirea provenita exclusiv dintr-un el pentru a fi o ea fericita, nu cred in ei doi si nimeni in jur, nu cred in familia formata din mama, tata si copil, nu as putea. Am invatat ca o femeie are nevoie de el, de ele, de familie, prietene, de mai mult. O familie poate fi minunata formata doar din doi, mama si copilul, nu cred in tipare si nu cred in privirile rautacioase doar pentru ca TU esti altfel.

Cum nu cred in ideea ca hainele sunt pentru EA si EL, nu! Daca astazi simt nevoia sa port cel mai larg hanorac din lume, o sa o fac si tot o sa ma simt femeie. Nu cred in prejudecati, cine spune ca nu port purta marime XXL, ca nu pot pune cizme din vinilyn la un hanorac large si cine mai spune ca nu pot purta asta diseara in timp ce mi beau vinul alaturi de fetele mele. Nimeni nu spune nimic si toti spun ceva, tu alege pentru tine.

IMG_1865

IMG_1973

IMG_1966

IMG_2026

IMG_1940

IMG_1939

IMG_1947

IMG_1956

IMG_1950

IMG_2024 IMG_2036

IMG_1878

Hanorac Bad&Classy: The Classy Ink

Cizme: similar HERE

Husa Moschino: HERE

Jacheta: Bershka

 

Eu asa sunt astazi, fericita intr-un hanorac larg, intr-o viata departe de a fi perfecta. Nu o sa ma auzi vreodata spunand ca sunt cea mai fericita din lume, ca am tot ce imi doresc si ca sunt atat de norocoasa incat #blessed apare in toate postarile de pe instagram. Sunt doar eu, impacata cu mine si la fel ca tine, cu zile bune si mai putin bune. Hai, sus cana de cafea si cheers, sau orice se spune cand ciocnesti in aer o cana neagra plina de cafea.

Sa ti se intample frumos noiembrie!

Spune parerea ta

Comentarii

1 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.