Eu, cu mine

Posted on

Sunt tot mai dese noptile in care sunt eu cu mine. Ciudat sentiment! Da, stiu ca poate parea greu de crezut dar uneori trebuie sa invat sa fiu doar eu cu mine, sa-mi aud gandurile, sa-mi simt fricile, sa incerc sa-mi fiu suficienta. Si in fiecare moment cand realizez ca ma iubesc atat de putin, ma sperii, ma sperii de faptul ca daca eu mie nu imi sunt suficienta, atunci cui as putea sa ajung? Sunt multe momentele in care ma intreb unde m-am pierdut, unde am uitat sa traiesc cu mine si unde am inceput sa traiesc prin altii. Cand au inceput sa conteze zambetele lor mai mult decat ale mele si de cate ori m-am pus pe hold doar ca sa le aud mai bine vocile?!

Nu stiu daca m-am pierdut pe drumul spre ideea mea de fericire, pe drumul spre ”asa trebuie sa fie”, pe drumul spre ”daca ma ascult mai putin pe mine te aud mai bine pe tine”. Stiu doar ca pana la 25 de ani am trait in soapte, nu m-am ascultat de cate ori as fi vrut, nu mi-am pus dorintele pe primul plan si de multe ori am zis: ”sa le fie lor bine”. Am renuntat la atat de multe din mine incat am ajuns sa-mi fiu straina, sa nu stiu ce sa fac cu mine cand ma doare, sa nu stiu sa ma linistesc singura si sa caut mereu un brat de care sa ma sprijin. De multe ori inchizi ochii, te faci ca nu auzi, te minti ca nu te doare, doar ca sa nu ramai singura si fix atunci realizezi ca esti mai singura ca oricand.

DSC_0043

Tu cu tine, intr-o camera si sa nu stii ce sa faci. Eu cu mine, eu cu mine traiesc de 25 de ani si sunt acum, aici si nu stiu ce sa-mi fac. Nu stiu cand si cum voi invata, insa astazi am inteles ca dincolo de ei, eu pe mine ma merit cel mai mult. Si vreau sa invat sa traiesc cu mine! Vreau timpul meu cu mine, vreau sa invat sa ma strang singura in brate, sa-mi spun singura ca se poate si dincolo de toate sa inteleg ca doar eu voi fi mereu aici, eu si nimeni altcineva. Sa inteleg ca ei vin si pleaca, unii oameni nici macar nu au vrut sa ramana vreodata si nici macar nu m-au mintit, nu ei, m-am mintit eu, de fiecare data, mereu in locul lor. Vreau sa invat sa fiu eu prima, sa ma gandesc la mine in prima secunda si sa invat sa spun NU.

Si daca asta suna a egoism, atunci imi doresc sa invat sa fiu cea mai egoista din lume!

 

7

Spune parerea ta

Comentarii

2 Comments

  1. Lady M says:

    Este intr-adevar cel mai profund text pe care l-am citit pe blogul tau. Mi-a placut tare tare mult. Felicitari pentru felul cum scrii! Acaparezi orice cititor.

    1. Xcentrica says:

      Multumesc frumos, ma bucur sa vad ca sunt apreciate si astfel de texte, a fost scris din suflet.

Leave a comment

Your email address will not be published.