Dimineti in casa LEMS

Posted on

Stii ce-mi place sa fac cel mai mult dimineata? Sa merg in bucatarie, sa-mi fac o cafea si sa privesc pe fereastra. Sa ma bucur de momentele astea cand ziua incepe, de linistea de dinaintea furtunii, de ” nimic de facut ” chiar si pentru cateva momente. E esential pentru mine ca bucataria, dormitorul, intreaga casa sa fie exact asa cum simt eu, iar cei ce ma cunosc stiu ca nu pot supravietui oricum. Nu ma pune sa locuiesc intr-o incapere fara sa o fac, a mea. Nu ma pune sa dorm intr-o camera inghesuita, dezordonata sau in care fiecare lucru nu e la locul lui. Nu pot adormi cu haine aruncate in jurul meu, nu pot sta cu farfuria pe masa din sufragerie si in niciun caz nu pot citi daca in jurul meu lucururile sunt imprastiate. Well, sunt sigura ca exista o denumire pentru problema asta a mea, insa nici macar nu sunt interesata sa o aflu, traiesc foarte bine asa.

DSC_0030

DSC_0024

Singura problema este ca ma plictisesc repede, de acelasi decor, de acelasi fotoliu, de aceeasi bucatarie si mereu as schimba ceva. Iti povesteam ca imi plac diminetile si nu stiu daca iti amintesti ca iti spuneam ca m-am mutat si la Bucuresti, imi impart zilele intre doua orase si mai nou am doua case, doua case care trebuie sa fie exact pe gustul meu, deci de doua ori mai mult stres. Asta pana cand am ajuns in showroom-ul LEMS si mi-am pus ordine in dorinte, acum stiu exact ce imi doresc. Stiu exact cum va arata bucataria, ce masa sa mi iau in sufragerie si canapeaua, ahh, cat de importanta e canapeaua.

Am pus ochii pe un dormitor pe gustul meu cu un dressing incapator, am ales o bucatarie moderna si o canapea care nu se mai termina. Nu degeaba am ales LEMS, au peste 25 de ani de experienta, peste 70 de magazine in toata tara si este cea mai extinsa retea de magazine specializate in mobilier de calitate superioara. Nu tin eu cont de cifre, dar sa stii ca acestea chiar conteaza atunci cand iti alegi mobilierul. Sa fie de calitate, nu doar sa para, sa fie rezistent, nu doar frumos si sa fie pentru multi ani, nu pentru cateva luni, sa nu mai spun ca la LEMS sunt si preturi extrem de bune.

DSC_0022

DSC_0026

DSC_0008

DSC_0014 DSC_0006

Iar daca si tu vrei sa schimbi putin vibe-ul casei tale, te invit intr-o vizita la LEMS, in magazine sau chiar pe site-ul lor AICI,  nu trebuie neaparat sa schimbi toata mobila din casa, dar crede-ma cu un fotoliu nou chiar se face primavara!

Buna dimineata iti spun, din casa LEMS!

0

Spune parerea ta

Comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.