#BUnofilter – Despre arta de a fi tu

Posted on

Vineri, 15 aprilie, dimineata. Alarma suna obsedant si o opresc deja de cateva ori incercand sa mai dorm pret de cateva secunde. Deschid usor ochii si imi verific telefonul, deja este ora 09:00 iar eu sunt in intarziere. Trebuie sa ajung la o intalnire, sa fac un shooting si pentru toate astea e nevoie de un make-up si un hair care sa arate perfect. Practic, trebuie sa fac toate astea in mai putin de 30 de minute, well asta e imposibil imi spun si ma asez  pe fotoliul imens din living. Iau o gura de cafea si privesc dezamagita catre masuta de make-up din dormitor gandindu-ma ca iar am reusit sa ratez si ziua asta. Insa, ceva imi face cu ochiul, ma ridic si merg mai aproape de pachetul auriu de la BU Romania, deschid plicul alb si citesc:

 ” Golden Kiss – despre arta de a fi tu

Noul parfum este o expresie a feminităţii subiective, iar auriul este un statement despre frumuseţea de a fi tu însăţi. Complex şi solar, universul Golden Kiss este ringul de dans unde fiecare este liberă să se exprime spontan şi autentic, iar râsetele zgomotoase sunt mici mărturii ale încrederii în sine. ” 

Frumusetea de a fi tu insuti…. Probabil exact asta ar trebui sa fac astazi, sa fiu eu: naturala, zambitoare, cu parul meu ondulat, dar care este special, unic si plin de personalitate, sa imi accept defectele si sa le transform in calitati, sa fiu sclipitoare. Astazi voi folosi noul parfum BU Golden Kiss, un parfum ce prezintă un nou concept de femininitate B.U., un parfum complet nou, dar care în acelaşi timp este parte componentă din stilul B.U. Învăluit într-o sticlă aurie ce reflectă luminozitatea şi unicitatea, acest parfum este un bogat buchet floral şi fructat. Golden Kiss îşi dezvăluie esenţa cu o aromă proaspătă de bergamot învăluită într-o notă desăvârşită de măr şi pară, îndulcindu-se cu esenţele feminine ale petalelor de iasomie şi ale prunelor de catifea. Uşoare note calde şi moscate, celebrează fina bogăţie a acestui parfum.

      bu high packshots 8 dns2

bu high packshots 8 deo

bu high packshots 8 bottle-2De fiecare data cand simt parfumul Golden Kiss simt cum nivelul de incredere in mine creste, simt cum pot face fata cu usurinta oricarei provocari si cu siguranta pot fi eu, sincera cu mine, autentica si mandra de complexitatea mea. Sunt unele zile in care ar trebui sa renuntam la artificii si sa avem libertatea de a ne exprima exact asa cum ne dorim. Tocmai datorita acestei dorinte, BU lanseaza o provocare pentru fiecare dintre noi si anume aceea de a fi noi, exact asa cum suntem. #BUnofilter este despre libertatea, bucuria si distractia de a fi tu si despre a nu te limita. Ei bine da, BU renunta la filtre, la artificii si se intoarce la muza lui, fiecare fata, fiecare TU. De fapt despre asta e vorba, despre a fi TU, a fi BU!

Screen Shot 2016-04-14 at 17.20.06

 

Parfumul este disponibil în următoarele variante:

B.U. Golden Kiss Eau de Toilette 50 ml, preţ 36 lei

B.U. Golden Kiss Natural Spray 75 ml, preţ 18 lei

B.U. Golden Kiss Deo Body Spray 150 ml, preţ 9.50 lei

Si daca asta vi se pare extrem de interesant, atunci fetelor trebuie sa stiti ca BU ne provoaca sa spunem cum ne simtim in fiecare moment. Astazi, dupa o dimineata inceputa tarziu eu chiar ma simt SPARKLING. Intra si tu pe www.bunofilter.com si participa la concursul #BUnofilter”.
 

#BUnofilter

Trebuie doar sa alegi o poza cu tine, sa iti alegi o stare de spirit dintre cele disponibile pe www.bunofilter.com si sa incarci acolo fotografia. Nimic mai simplu! Poti castiga premii saptamanale ce constau in kit-uri pretioase cu produsele BU Golden Kiss, iar la sfarsitul concursului poti deveni chiar tu fata BU.

Screen Shot 2016-04-14 at 17.59.57

Ei bine DA, eu sunt CINE VREAU SA FIU! Tu cine esti astazi?

 

Spune parerea ta

Comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.