Un strop de liniste…

Posted on

Nu stiu cu ce sa incep si nici nu as vrea sa termin… Sunt acasa acum, pe canapeaua din living, cu ochii atintiti catre fereastra, cu muzica in casti si cu un sigur refren ce se repeta obsesiv in mintea mea: ” Si afara ploua, ploua…” si chiar asta se intampla. Ploua incet, se misca copacii, miroase a prospetime, iar eu zambesc. Ti-am spus deja de atatea ori cat iubesc ploaia, cat de mult imi doresc sa opresc timpul intr-o cabana la munte, cu ferestre in loc de pereti si cu un aer rece, rece. Zilele astea au fost pentru mine o gura de aer rece, au fost exact cum mi-am dorit, exact cum ti-am spus si tie. Cu o patura in curtea bunicilor, cu oua rosii si iarba verde, cu un coc lejer in mijlocul capului si cu cele mai frumoase si puternice femei din viata mea. Stiu ca toata lumea se aranjeaza de Paste, isi alege cele mai fancy rochite, parul perfect ondulat sau intors la perie, make-up on point, pantofii de lac si totul aranjat in detaliu. Mie mi-a stat gandul doar la cozonac si oua, la cer si la campie. La conversii mei alergand prin iarba verde si praful de pe ulita, la campul plin de rapita si la sorele ce se juca in parul meu. Asa a fost Pastele la noi! Cu zambete, rasete multicolore, cu ore in sir petrecute afara sub mangaierea soarelui, cu vin alb, rosu, rose si cu multe povesti.

Daca mi-a lipsit ceva? Da! Mi-a lipsit bunicul, zambetul lui, mainile pe care le am si acum intiparite in minte si o imbratisare pe care nimeni de atunci nu a reusit sa o egaleze. Nu ma intristez ci ma bucur ca a fost, ca mi-a ramas amintire si ca e de departe omul cel mai drag din toata viata mea. E atat de frumoasa copilaria, locurile unde am crescut, mama si bunica si simplitatea acestor zile.

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

FullSizeRender 14

FullSizeRender 4

FullSizeRender 15

FullSizeRender 7

FullSizeRender 22

FullSizeRender 27

FullSizeRender 23

FullSizeRender 19

Processed with VSCO with t1 preset
FullSizeRender 12

Bluza: HERE 

Pantaloni: Bershka

Converse: HERE

Nu iti doresc artificii, rochii pompoase si povesti idilice, iti doresc imperfectiune, zambete sincere si fericire. Iar daca ploua la tine, citeste o carte, zambeste, cauta soarele in inima si poate chiar alergi putin prin ploaie, iti mai amintesti cum era?

Sa ai zile cu soare, in suflet neaparat, pe cer nu e obligatoriu!

2

Spune parerea ta

Comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.