2 ani de Sardin si locul meu special

Posted on

Am zambit cand am auzit ca Sardin face 2 ani, cumva fix luna asta am facut si eu un an de cand sunt aici si cred ca a fost primul loc care mi-a intrat in suflet si e si lesne de inteles de ce. Stii tu, locul ala aproape de casa, cu mancare extrem de buna, oameni ce iti zambesc familiar, pe care deja ii stii si care stiu exact ce iti place. Imi plac conexiunile astea, in care nu trebuie sa spun ce vin imi place sau cum imi beau cafeaua, ei pur si simplu stiu. Mai stiu si ca la Sardin gasesc sa mananc ce-mi place mie, stii doar ca nu-mi place pizza si foarte rar mananc paste asa ca probabil si tie ti-e greu sa iti inchipui ce mananc. La Sardin am redescoperit fructele de mare si pasiunea mea pentru ele, m-am atasat de risotto si am dezvoltat o pasiune pentru painea lor, iar de celebra placinta de mere cu inghetata de casa nu o sa-ti mai spun, sunt sigura ca este cel mai des intalnit desert pe instagramul meu. Dincolo de mancare si oamenii faini de acolo, mi-a intrat in suflet prin design, liniste si armonie, pana si lumina are ceva special acolo. E un fel de puzzle ce se desfasoara in fata ochilor tai si iti trezeste sentimente atunci cand vezi toate obiectele adunate asemeni unui colectionar pasionat. La Sardin eu nu ma simt in Romania si totusi simt un sentiment familiar de acasa. E locul meu de mai bine de un an, mi-a adapostit intalniri, prieteni, oameni speciali, pana si zile de nastere. Aici merg mereu cu prietenele pentru un vin extrem de bun, cu mama pentru calamarii de care suntem indragostite, cu oamenii dragi sufletului meu pentru desert si mi-am promis mie ca voi merge odata si singura, pentru o intalnire eu cu mine. E un loc frumos si sunt multe frumoase in Bucuresti, dar Sardin este locul meu special si la aniversarea de doi ani trebuie sa ii cunosti si tu.

Oamenii astia frumosi de la Sardin ne promit o experienta unica la aniversarea lor de 2 ani. Din pasiunea lor pentru gastronomie a aparut Sardin, un loc cu iz mediteranean si bucatarie responsabila, un loc unde ei impartasesc cu cei ce le trec pragul gustul mancarii autentice si dragostea pentru vin. In primul weekend din februarie, mai exact pe 2, incepand cu ora 12:00 cei de la Sardin ne  asteapta sa incepem de undeva si cum altfel daca nu cu un meniu special de degustare creat in intregime din ingrediente artizanale, produse traditionale de origine locala. Tot ei ne promit o experienta senzoriala memorabila, iar eu va asigur de acest lucru.

IMG_2105

2018-12-20 13:21:00.777

A6D91C96-51CF-4B72-8276-E18425F5CC82

Mai multe detalii legate de meniu, gasiti AICI. 

In rest asa cum si ei spun, hai sa incepem de undeva sau in cazul meu, sa continuam, in locul ce mi-a daruit zambete, oameni frumosi, vin bun si mancare delicioasa.

La multi ani SARDIN, sa ne tot fii casa!

1

Spune parerea ta

Comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.