Tot eu

Posted on

Sunt aici, am intarziat putin ce-i drept sau mai bine spus am lasat totul sa fie! Asta a fost cred prima lectie pe care am invatat-o in 2017, sa nu fortez nimic, sa nu fac pentru ca trebuie, sa nu ma aliniez la tipare, sa nu alerg in aceeasi directie cu toata lumea si desi e greu sa am puterea sa inaintez. 2017 nu a fost un an usor pentru mine si nu o sa-ti scriu aici ca mi-am imbogatit garderoba cu 5 genti noi, nu la asta se rezuma anul meu, ci mai degraba la oamenii pe care i-am castigat, la cei pe care i-am pierdut si la ce a ramas. Un an te poate schimba enorm, te poate ajuta sa te cunosti si sa te accepti, sa inveti ca fericirea poate sta chiar si intr-o casa goala, cu o muzica buna pe fundal si un pahar de vin rosu, ca de fapt nu depinde de nimeni. Stiu ca toata viata mea am functionat dupa niste principii care mi-au fost zguduite in 2017, stiu ca am invatat ca niciodata sa nu spun niciodata si mai stiu ca un om cu adevarat fericit e cel ce are in viata lui cati mai multi oameni frumosi. Singuratatea nu inseamna sa stai tu cu tine intr-o incapere in fiecare seara, nu inseamna nici macar atunci cand ajungi sa vorbesti cu tine, poti fi mai singur alaturi de cineva, sau chiar alaturi de mii de oameni.

Mereu m-am temut de mine, de petrecut timp cu mine, de trairile mele, de fricile mele, da, de multe ori mi-a fost frica sa… imi fie frica. Pentru ca frica si singuratatea erau slabiciuni pentru mine. Am invatat anul asta ca daca stii de ce ti-e frica poti schimba acel lucru, iar frica mea de singuratate a devenit de fapt placere. Imi plac serile mele cu mine, serile in care adorm la seriale, serile in care beau un pahar de vin si scriu pe blog, chiar si noptile in care nu dorm si sa nu-ti mai spun de dimineti. Un an te schimba mult si nimic nu e in zadar, toate sunt pentru ca tu sa fii bine, acum sau mai tarziu.

DSC_8036

DSC_8040

DSC_8031

DSC_8067

DSC_8030

DSC_8006

DSC_8003

DSC_8014

DSC_8043

Red coat: ASOS

Boots: Mineli Boutique

Nu te tin mult la povesti, voiam doar sa stii ca sunt aici, ca iti multumesc pentru fiecare mesaj in care ma intrebai cum sunt, pentru fiecare grija si curiozitate. Am incercat sa stii sa iti raspund la toate, nu pozez intr-o femeie model, business women, sotie, mama exemplara, prietena devotata si fashionista level 2000, nici macar o buna bucatareasa nu sunt, dar sunt eu. Eu si nimeni ca mine, eu si ale mele nevoi, ale mele zile proaste si eu formata din toate astea. Daca am plans in 2017? Mai mult decat in toata viata mea! Daca sunt mai puternica acum? Cu siguranta sunt! Din zona de confort nu iese schimbarea, iesi in lume, ai curajul sa iti schimbi viata, nu te multumi cu putin si mai presus de toate: sa cauti ce e mai bun pentru tine, iar daca nu ai gasit inca, mai cauta.

Daca o sa plang in 2018? Mi-am promis mie ca nu! Au trecut 4 zile din anul asta si respir, cu toata forta mea, cu forta unui om mandru si fericit! Chiar fericit!

Bun venit 2018, bun venit si tie, inapoi aici! Sa zambesti, iar eu, eu sunt o noua eu.

17

Spune parerea ta

Comentarii

6 Comments

 1. Alina says:

  Foarte frumos! Felicitari si multe zâmbete pe 2018! ?

 2. Adriana Vieriu says:

  You go girl! Esti o femeie cu adevarat puternica, mai cu seama prin simplul fapt ca te iubesti cu bune si rele si admiti ca nu esti #flawless! Chiar lucrul asta te face #flawless ❤️ Sa ai un an minunat om frumos!

 3. Ramona says:

  Speechless…

 4. Adriana Barar says:

  Iti doresc un an minunat ca si tine, om frumos. Ma bucur tare ca am te-am cunoscut, chiar si asa foarte scurt. Multa bafta si priveste doar inainte! Te pup!

 5. Yo says:

  Pot sa te intreb si eu de ce ai plans atat? Ce s-a intamplat?

  1. Xcentrica says:

   Sigur ca ma poti intreba, numai ca eu aleg sa spun atat cat am spus deja, mai departe de asta, e strict viata mea.

Leave a comment

Your email address will not be published.