La pas prin Romania…

Posted on

Astazi m-am trezit cu dor de duca, nu ca ar fi trecut prea mult timp de cand sunt acasa, in patutul meu calduros… abia m-am intors din fabuloasa Sighisoara si am ramas cu un dor…un dor de Romania. Un dor de fiecare coltisor al tarii mele, frumoasa, plina de traditii, de locuri minunate si de oameni frumosi. Iubesc sa ma trezesc dimineata, sa mi fac bagajul in graba si sa plec sa vizitez un coltisor de tara… de data asta imi doresc sa ajung in “Tabara de fotografie a bloggerilor” #TFB9LUMIA930, un proiect atat de intresant incat mi-am facut curaj sa scriu despre cat de importanta ar fi o astfel de experienta pentru mine…

Asadar, dintr-o astfel de experienta nu ai cum sa ramai decat profund impresionat, de oamenii frumosi adunati acolo sa vad un colt de Romanie, de zambetele usor stangace de la inceput cand fiecare facem cunostiinta, de uimirea ce se va instala pe fetele noastre cu fiecare peisaj ce ni se desfasoara in fata ochilor si de linistea intensa deranjata zgomotul pe care aparatele de fotografiat le fac cand declanseaza… aproape non-stop. Imi doresc sa vad Cetatea Bistritei, sa o fotografiez si sa o pastrez intr-un colt de memorie pentru voi dragele mele, sa va povestesc despre o Romanie frumoasa, plina de pozitivism si nu doar despre punctele ei slabe. Iubesc cetatile Romaniei pline de istorie, mister, iubesc zidurile ce pastreaza in ele amintiri de secole, cum iubesc oamenii care se strang sa le viziteze, sa se imbogateasca cultural si vizual intr-o perioada in care majoritatea cauta cu totul altceva.

tfb9-afisul-oficial-web-560x800

Recunosc ca am citit putin despre ce inseamna Cetatea Bistritei si am ramas impresionata de istoria din spatele ei. Imi doresc sa ajung la Turnul Dogarilor, unul dintre putinele edificii ramase in picioare de-a lungul vremii, sa vad zidurile cetatii si chiar sa zabovesc putin pana cand imi incarc complet bateriile. Viata nu este numai despre a munci non-stop, ci cu siguranta este si despre a medita, a privi si a intelege. Imi doresc sa ajung parte a acestui proiect din simplul fapt ca astfel as impleti frumos, munca si pasiunea mea. As fotografia locuri pline de istorie, de semnificatie, pe care mi-as dori sa le puteti vedea si voi, insa ma voi intoarce plina de amintiri frumoase, gata sa va fie povestite. M-ar ajuta o astfel de experienta la imbogatirea mea culturala, la imbogatirea cunostiintelor voastre si la castiga un timp de calitate, petrecut frumos, pozitiv, alaturi de oameni pasionati de frumos, de traditii, de a noastra Romanie!

turnul-dogarilor

Tabara de fotografie a bloggerilor este ” Powered By Lumia 930“, iar despre Lumnia puteti afla mai multe de AICI.

Voi ati vizitat Cetatea Bistritei? Ce trebuie sa vizitam?

www

Va imbratisez, Deea.

Spune parerea ta

Comentarii

2 Comments

  1. maria claudia m says:

    sunt multe locuri frumoase de vizitat, si in general, de fotografiat in tara noastra! ma faci sa-mi fie dor de acasa…..

    http://instantmagic.wordpress.com

    1. Xcentrica says:

      Ma bucur ca iti fac de dor de acasa, cel mai frumos e acasa!! Pupici :*

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.